Van der Lubbe Kabel- en Leidingwerken BV

In 1989 begonnen als ondersteunend bedrijf bij nieuwbouwprojecten, voor de aanleg van rioleringen, kabels en leidingen, is Van der Lubbe Kabel- en Leidingwerken uitgegroeid tot een middelgrote dienstverlener. Wij zijn ook gespecialiseerd in de aanleg van laag-, midden en hoogspanningskabels en het onderhoud daarvan. Goed gekwalificeerd en gemotiveerd personeel, uitstekend materieel en gedegen vakkennis liggen aan de basis van onze groei. Door hier continu in te investeren, kunnen we op elk vlak kwaliteit garanderen en aan elke marktvraag voldoen.

Continu investeren in kwaliteit

Jos van der Lubbe -  Kabel- en leidingwerken

Jos van der Lubbe Lasbedrijf Wero BV

Veelzijdig in laswerk

Specialistische kennis en brede ervaring op lasgebied maken Jos van der Lubbe Lasbedrijf Wero BV een betrouwbare en veelzijdige partner voor uiteenlopende projecten in binnen- en buitenland: van het lassen van transport- en distributieleidingen, pijpfitten tot leidingisolatie. Kwaliteit staat bovenaan in onze dienstverlening. Zo werken wij volgens de ISO 3834-2 en VCA- en CKB-normen. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan de opleiding en regelmatige bijscholing van onze medewerkers. U kunt ook bij ons terecht voor het opstellen van de Las Methode Beschrijvingen (LMB's) en het verzorgen van de Las Methode Kwalificaties (LMK's).

Wim Ouwerkerk is de lasspecialist bij Jos van der Lubbe Lasbedrijf Wero BV. “In 2006 werd Wero, een bedrijf waar ik 30 jaar voor werkte, overgenomen door Jos van der Lubbe. Ik ben vroeger zelf lasser geweest en heb veel praktijkervaring en kennis opgedaan, die ik hier ten volle kan benutten. Ik maak berekeningen, beschrijf de kwalificaties en lasmethodes. Ook zorg ik ervoor dat onze lassers aan de hoogste kwaliteitseisen blijven voldoen en steeds bij de tijd blijven met de nieuwste technologische ontwikkelingen.”

Jos van der Lubbe - Lastechnieken