Veelzijdig in laswerk

Jos van der Lubbe Lasbedrijf Wero BV is een veelzijdige partner voor het lassen van stalen transport- en distributieleidingen, pijpfitten en leidingisolatie. Alle berekeningen, de beschrijving van de benodigde kwalificaties en lasmethodes doen we in eigen huis. De specialistische kennis en brede ervaring die in ruim 40 jaar is opgebouwd, zorgt dan ook voor kwalitatief hoogwaardig laswerk.

Alle werkzaamheden worden conform de ISO 3834-2, VCA- en CKB-normen uitgevoerd.  Natuurlijk besteden we ook veel aandacht aan de opleiding en bijscholing van onze medewerkers. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het opstellen van Las Methode Beschrijvingen (LMB's) en het verzorgen van Las Methode Kwalificaties (LMK's).

Nieuwsgierig naar onze projecten? Klik hier

Wim Ouwerkerk is de lasspecialist bij Jos van der Lubbe Lasbedrijf Wero BV. “In 2006 werd Wero, een bedrijf waar ik 30 jaar voor werkte, overgenomen door Jos van der Lubbe. Ik ben vroeger zelf lasser geweest en heb veel praktijkervaring en kennis opgedaan die ik hier ten volle kan benutten. Ik maak berekeningen, en beschrijf de kwalificaties en lasmethodes. Ook zorg ik ervoor dat onze lassers aan de hoogste kwaliteitseisen blijven voldoen en steeds bij de tijd blijven met de nieuwste technologische ontwikkelingen.”

Jos van der Lubbe - Lastechnieken