In het nieuws

Jos van der Lubbe Projecten BV en Ballast Nedam Industriebouw BV hebben recent een samenwerkingsovereenkomst getekend voor de aanleg van warmtenetwerken. Deze netwerken zullen een grote rol gaan spelen in de noodzakelijke transitie van energie uit fossiele brandstoffen naar energie uit hernieuwbare bronnen.

Lees meer...

Kinrooi (B) heeft een rijk agrarisch verleden. Al eeuwenlang typeert haar landbouwbedrijvigheid de gemeente als een van de meest vruchtbare gebieden in de regio. Het innovatieve Agropolis-project voegt een duurzaam vervolg aan die rijke geschiedenis toe. Agropolis profileert zich als ‘broed- en kiemkamer’ voor agro-innovatie.

Lees meer...

Jos van der Lubbe - Vacuum, warmtenet Groningen
Foto: WarmteStad/Pjotr Wiese

De Hanzehogeschool en WarmteStad hebben 19 december 2018 het warmtenet op de Campus Zernike in Groningen in gebruik genomen. Jos van der Lubbe Lasbedrijf Wero BV heeft in combinatie met een civiele aannemer, in opdracht van WarmteStad Groningen, dit warmtenet aangelegd.

Lees meer...

In tuinbouwgebied Siberië in Maasbree wordt een warmtenet aangelegd voor een cluster van vier tuinders. De warmte wordt vanuit een biomassa-installatie via een door de tuinders zelf te realiseren lokaal warmtenet aan de omliggende kassen geleverd.

Lees meer...

Jos van der Lubbe - Nieuwe website

Jos van der Lubbe Projecten BV heeft een nieuwe website! Jos van der Lubbe licht toe: “De basis voor de vormgeving was de fotografie, in combinatie met onze huiskleuren oranje en blauw. De navigatie door de kerntaken van het bedrijf is heel simpel en overzichtelijk gemaakt, zodat een bezoeker snel zijn of haar weg kan vinden, ook op een tablet of smartphone.

Lees meer...

Jos van der Lubbe - Vacuum

Jos van der Lubbe Projecten BV beschikt over vacuüm buizentillers met een hefvermogen van 1000 kilo, die worden gebruikt voor het lossen en leggen van buizen voor bijvoorbeeld stadsverwarming, met verschillende diameters. Het voordeel hiervan is dat de buizen met één kraan kunnen worden opgetild. Dit betekent dat er maar één machinist nodig is.