In het nieuws

Deze week heeft Jos van der Lubbe Projecten BV de opvolgingsaudit gehad voor het VCA**, ISO 9001:2015 en CKB certificaat. Al deze certificaten zijn weer verlengd voor een jaar. Op het bestaande CKB certificaat hebben we zelfs een aanvulling gekregen voor de processen K-D (middenspanning >1, <25kV monteren), K-G (koper: aanleggen/verwijderen).

Lees meer...

Project: renovatie Station Rotterdam

Jos van der Lubbe Projecten B.V. is bij het station aan de A. de Jongstraat bezig met het vervangen van alle bestaande kabels door nieuwe kabels. Het werk wordt in fasen uitgevoerd in verband met schakelmomenten.

Lees meer...

BRL SIKB 7000 certificaat

Begin juni is bij Jos van der Lubbe Projecten BV de periodieke audit voor het BRL SIKB 7000 certificaat gedaan. We zijn met vlag en wimpel geslaagd!

Lees meer...

Jos van der Lubbe - CO2 certificaat

Recent heeft bij Jos van der Lubbe Projecten BV de jaarlijkse audit voor ons CO2-Bewust Certificaat Niveau 3 plaatsgevonden. Uit deze audit blijkt dat we ruimschoots binnen de norm zitten. Zie ook elders op de website.

Lees meer...

30 jarig jubileum

Dit jaar bestaat Jos van der Lubbe Projecten BV 30 jaar! En dat hebben we met alle medewerkers en partners gevierd tijdens een gezellig en sportief uitje naar het zonnige Hvar in Kroatië. Op naar het volgende jubileum!

Lees meer...

In het grensgebied van Overveen en de Haarlemse wijk Duinwijk heeft Jos van der Lubbe Projecten het middenspanningsnet over een lengte van 15 kilometer omgebouwd van 6kV naar 10kV. De verzwaring van het net is nodig om toekomstige netuitbreidingen mogelijk te maken.

Lees meer...

Jos van der Lubbe Projecten BV en Ballast Nedam Industriebouw BV hebben recent een samenwerkingsovereenkomst getekend voor de aanleg van warmtenetwerken. Deze netwerken zullen een grote rol gaan spelen in de noodzakelijke transitie van energie uit fossiele brandstoffen naar energie uit hernieuwbare bronnen.

Lees meer...

In tuinbouwgebied Siberië in Maasbree wordt een warmtenet aangelegd voor een cluster van vier tuinders. De warmte wordt vanuit een biomassa-installatie via een door de tuinders zelf te realiseren lokaal warmtenet aan de omliggende kassen geleverd.

Lees meer...

Kinrooi (B) heeft een rijk agrarisch verleden. Al eeuwenlang typeert haar landbouwbedrijvigheid de gemeente als een van de meest vruchtbare gebieden in de regio. Het innovatieve Agropolis-project voegt een duurzaam vervolg aan die rijke geschiedenis toe. Agropolis profileert zich als ‘broed- en kiemkamer’ voor agro-innovatie.

Lees meer...

Jos van der Lubbe - Nieuwe website

Jos van der Lubbe Projecten BV heeft een nieuwe website! Jos van der Lubbe licht toe: “De basis voor de vormgeving was de fotografie, in combinatie met onze huiskleuren oranje en blauw. De navigatie door de kerntaken van het bedrijf is heel simpel en overzichtelijk gemaakt, zodat een bezoeker snel zijn of haar weg kan vinden, ook op een tablet of smartphone.

Lees meer...

Jos van der Lubbe - Vacuum, warmtenet Groningen
Foto: WarmteStad/Pjotr Wiese

De Hanzehogeschool en WarmteStad hebben 19 december 2018 het warmtenet op de Campus Zernike in Groningen in gebruik genomen. Jos van der Lubbe Lasbedrijf Wero BV heeft in combinatie met een civiele aannemer, in opdracht van WarmteStad Groningen, dit warmtenet aangelegd.

Lees meer...

Jos van der Lubbe - Vacuum

Jos van der Lubbe Projecten BV beschikt over vacuüm buizentillers met een hefvermogen van 1000 kilo, die worden gebruikt voor het lossen en leggen van buizen voor bijvoorbeeld stadsverwarming, met verschillende diameters. Het voordeel hiervan is dat de buizen met één kraan kunnen worden opgetild. Dit betekent dat er maar één machinist nodig is.