Specialisten in ondergrondse infrastructuur

Jos van der Lubbe Projecten BV voert met eigen materieel en deskundig, gemotiveerd personeel werk uit aan de ondergrondse infrastructuur. Het bedrijf is in staat om complete projecten, van voorbereiding tot aan oplevering, volgens strakke planning uit te voeren en is daarmee een belangrijke speler in de markt. Grote aannemers weten de weg naar het bedrijf in Benthuizen goed te vinden.

Jos van der Lubbe -  snelle, flexibele en efficiënte aanpak

Jos van der Lubbe

Directeur Jos van der Lubbe begon in 1989 zijn aannemingsbedrijf als kleine zelfstandige in de tuinbouw. “Al snel nam ik een paar mensen in dienst, kreeg mogelijkheden en kansen, waardoor het bedrijf groeide tot een middelgroot aannemingsbedrijf. Kwaliteit heb ik altijd hoog in mijn vaandel gehad. Dat we op vele vlakken gecertificeerd zijn, zegt wel iets”, aldus Jos van der Lubbe. “Het leuke is dat iedereen elkaar kent in het bedrijf. Grote aannemers schakelen ons graag in als subcontractor omdat we veel specialistische kennis in huis hebben en flexibel georganiseerd zijn.”

Wim Ouwerkerk

Wim Ouwerkerk is de lasspecialist bij Jos van der Lubbe Lasbedrijf Wero BV. “In 2006 werd Wero, een bedrijf waar ik 30 jaar voor werkte, overgenomen door Jos van der Lubbe. Ik ben vroeger zelf lasser geweest en heb veel praktijkervaring en kennis opgedaan, die ik hier ten volle kan benutten. Ik maak berekeningen, beschrijf de kwalificaties en lasmethodes. Ook zorg ik ervoor dat onze lassers aan de hoogste kwaliteitseisen blijven voldoen en steeds bij de tijd blijven met de nieuwste technologische ontwikkelingen.”