Specialisten in ondergrondse infrastructuur

Jos van der Lubbe Projecten BV voert met eigen materieel en deskundig, gemotiveerd personeel werk uit aan de ondergrondse infrastructuur in binnen- en buitenland. Het bedrijf is in staat om complete projecten, van voorbereiding tot aan oplevering, volgens strakke planning uit te voeren en is daarmee een belangrijke speler in de markt. Opdrachtgevers weten de weg naar het bedrijf in Benthuizen goed te vinden.

Jos van der Lubbe

Jos van der Lubbe -  snelle, flexibele en efficiënte aanpakDirecteur Jos van der Lubbe begon in 1989 zijn aannemingsbedrijf als kleine zelfstandige in de tuinbouw. “Al snel nam ik een paar mensen in dienst, kreeg mogelijkheden en kansen, waardoor het bedrijf groeide tot een middelgroot aannemingsbedrijf. Kwaliteit heb ik altijd hoog in mijn vaandel gehad. Dat we op vele vlakken gecertificeerd zijn, zegt wel iets”, aldus Jos van der Lubbe. “Het leuke is dat iedereen elkaar kent in het bedrijf. Opdrachtgevers schakelen ons graag in als subcontractor omdat we veel specialistische kennis in huis hebben en flexibel georganiseerd zijn.”

In 2006 nam Jos van der Lubbe het Lasbedrijf Wero over. “We haalden daarmee veel expertise in huis op het gebied van gecertificeerd laswerk. De berekeningen, beschrijving van de benodigde kwalificaties en lasmethodes doen we in eigen huis. Onze lassers voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en door investeringen in nieuwe apparatuur blijven we bij met de nieuwste ontwikkelingen.”