Historie

Directeur Jos van der Lubbe begon in 1989 zijn aannemingsbedrijf als kleine zelfstandige op de kraan in de kabel- en leidingwerken. “Al snel nam ik een paar mensen in dienst, kreeg mogelijkheden en kansen, waardoor het bedrijf groeide tot een middelgroot aannemingsbedrijf met inmiddels 40 medewerkers in loondienst. Kwaliteit heb ik altijd hoog in mijn vaandel gehad. Dat we op vele vlakken gecertificeerd zijn, zegt wel iets”, aldus Jos van der Lubbe. “Het leuke is dat iedereen elkaar kent in het bedrijf. Opdrachtgevers schakelen ons ook graag in als subcontractor omdat we veel specialistische kennis in huis hebben en heel flexibel zijn.”

In 2006 nam hij het Lasbedrijf Wero over. “We haalden daarmee veel expertise in huis op het gebied van gecertificeerd laswerk. De berekeningen, beschrijving van de benodigde kwalificaties en lasmethodes doen we in eigen huis. Onze lassers voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.’’

Ons bedrijf groeit en we hebben volop werk. We zoeken daarom nieuwe collega’s, zowel voor buiten in het veld als op kantoor.

Nieuwsgierig naar onze vacatures? Klik hier

Jos van der Lubbe