Aanleg warmte- en koudenet Agropolis

Kinrooi (B) heeft een rijk agrarisch verleden. Al eeuwenlang typeert haar landbouwbedrijvigheid de gemeente als een van de meest vruchtbare gebieden in de regio. Het innovatieve Agropolis-project voegt een duurzaam vervolg aan die rijke geschiedenis toe. Agropolis profileert zich als ‘broed- en kiemkamer’ voor agro-innovatie. Hiermee willen ze een impuls geven aan vernieuwende bedrijven in de land- en tuinbouw, om op die manier de concurrentiekracht te vergroten.

In opdracht van Verbraeken Infra NV legt Jos van der Lubbe Projecten voor fase 1 van het Agropolis project het eerste gedeelte van het warmte- en koudenet aan. Het werk bestaat uit circa 750 meter tracé voor een centrale warmtetransportleiding en ongeveer 150 meter tracé voor een warmtedistributieleiding voor de eerste klantaansluiting. Het laatste is een combinatie van een warmte- en koudeaansluiting.

Jos van der Lubbe Projecten is een specialist in ondergrondse infrastructuur. Onze jarenlange expertise en innovatieve oplossingen maken ons een sterke partner in duurzame oplossingen voor kabel-, leiding- en laswerken.