Tuinbouwgebied Siberië Maasbree

In tuinbouwgebied Siberië in Maasbree wordt een warmtenet aangelegd voor een cluster van vier tuinders. De warmte wordt vanuit een biomassa-installatie via een door de tuinders zelf te realiseren lokaal warmtenet aan de omliggende kassen geleverd.

Jos van der Lubbe Projecten legt in opdracht van Koopmans Installatietechniek B.V. de ondergrondse transportleidingen aan. Het project omvat de aanleg van 4.000 meter stalen leidingen variërend van DN200 tot en met DN300 doorsnede inclusief 150 stuks appendages.

Onze kennis en expertise op het gebied van ondergrondse leidingsystemen zijn een goede match met de ervaring van Koopmans als het gaat om binneninstallatie-projecten. Zo kunnen we samen een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam leidingsysteem opleveren, dat na uitvoerig testen veilig in bedrijf genomen kan worden.

De werkzaamheden zijn medio november 2018 gestart en zullen volgens planning tot eind mei 2019 duren.

Jos van der Lubbe Projecten is een specialist in ondergrondse infrastructuur. Onze jarenlange expertise en innovatieve oplossingen maken ons een sterke partner in duurzame oplossingen voor kabel-, leiding- en laswerken.